welkom bij ACF-50 roest-preventie

 
 

 


Gebruik van ACF-50 in de watersport

Hoewel ACF-50 speciaal ontwikkeld is voor de luchtvaart industrie, zijn de toepassingen natuurlijk legio.
Een voorbeeld hiervoor is het gebruik in de watersport. Roest is daar al eeuwenlang een bekend probleem dat sinds mensenheugenis werd bestreden met pek en teer. Tegenwoordig natuurlijk met de was-achtige varianten hiervan.
Het doel blijft hetzelfde:
Het voorkomen van corrosievormende elektrolyten door het voorkomen van blootstellen van het oppervlak aan vocht/zuurstof.
Voor de moderne watersport is teer/pek/was- bescherming niet altijd even handig.

corrosie in connectors (10K) Niet alleen is het beschermingsmateriaal erg vies in gebruik, het blijkt gevoelig voor veroudering (scheurtjes), het isoleert bovendien, wat kan zorgen voor slechte geleiding. Dit maakt het ongeschikt voor bescherming van moderne elektronische instrumenten en connecties.

ACF-50 blijkt een ideale waarborg tegen zout en zoet water, of het nu gaat om de voedingsstekker van de radar, of de achterlichten van de trailer. Natuurlijk ook geschikt voor RVS onderdelen, die in zout water toch niet zo héél roestvast bleken te zijn.
trailer (9K)


ACF-50 verlengt de levensduur van al uw dure elektronische uitrusting, verhoogt de betrouwbaarheid van apparaten, beschermt alle metalen delen van uw boot.

We hebben nu ook de producten van Matt Chem Marine in ons assortiment opgenomen, Matt Chem Marine produceert kwaliteits onderhoudsproducten, speciaal gericht op de watersport. Voorheen niet te krijgen in Nederland. Klik HIER voor het assortiment